انجمن های علمی

درباره انجمن های علمی

انجمن علمی  یک نهاد مستقل ،جهت انجام فعالیتهای علمی وپژوهشی در بدنه دانشجویی به عنوان یک رکن اساسی در راستای تحقق اهداف تعیین شده دانشگاه می باشد و به عنوان هسته های تخصصی نقش اساسی در پیشبرد اهداف علمی و توسعه دانش های نوین و تخصصی در دانشگاه ها را دارندانجمنهای علمی طی مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۷۸ شکل گرفت و آغاز به کار کرد. در دانشگاه کار انجمن های علمی متعددی وجود دارد که از سالیان گذشته مشغول به فعالیت می باشند . جهت عضویت در انجمن های علمی فرم عضویت را از بخش فرمها دانلود کرده و پس از تکمیل به دفتر انجمن علمی رشته خود و یا واحد دانشجویی فرهنگی دانشگاه تحویل فرمائید .

اخبار و اطلاعیه های ثبت نام

Template Design:Dima Group