صندوق رفاه دانشجویان

مراحل دریافت وام دانشجویی

صندوق رفاه دانشجویان:

یکی از وظایف واحد دانشجویی فرهنگی اعطای وام به متقاضیان دریات تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری است

مراحل و شرایط ثبت درخواست وام دانشجویی :

✅ مدارک مورد نیاز دانشجویانی که   برای اولین بار متقاضی دریافت وام هستند:

1. فرم درخواست وام (انتشارات دانشگاه )
  2. کپی کارت دانشجویی
  3. کپی کارت ملی
  4. کپی شناسنامه
  5. ارائه یک شماره حساب در بانک قرض الحسنه مهر ایران به همراه کد شعبه (داشتن کد شعبه الزامی است )

✅مدارک مورد نیاز دانشجویانی که قبلا  وام دریافت کرده اند :

1. فرم در خواست وام (انتشارات دانشگاه )
  2. کد شعبه بانک مهر ایران

❌❌تذکرات مهم :

⛔️فرم وام و مدارک می بایست  بصورت کامل ارائه گردد . مدارک دانشجویانی که فکس شده و یا دارای نقص باشد ثبت نخواهد شد.

⛔️دانشجویان می بایست حداکثر یکماه پس از ثبت وام در دانشگاه و دریافت پیامک تائید از صندوق رفاه به شعبه بانک مورد نظر مراجعه نمایند. (در صورت عدم دریافت پیامک تائید حتما مورد توسط خود دانشجو از دانشگاه پیگیری شود )