شرایط عمومی و تسهیلات آزمون سراسری(کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته) موسسه آموزش عالی کار واحد خرمدره

• تخفیف شهریه ثابت ۵۰%، ۴۰%، ٣۰% برای کلیه دانشجویان رتبه اول تا سوم در هر رشته و مقطع کارشناسی ناپیوسته اعمال می گردد.
  • میزان ٢۰% الی ۴۰% تخفیف در شهریه متغیر در مقطع کارشناسی ناپیوسته جهت دانشجویان عضو در خانه کارگر یا عضویت والدین آنها در خانه کارگر  با ارائه معرفی نامه اعمال می شود (به شرط عضویت قبل از زمان ثبت نام) .
  • میزان ٢۰% تخفیف شهریه متغیر به شرط کارگر بودن دانشجو.
  • میزان ٢۰% تخفیف شهریه ثابت برای دانشجویانی که به صورت همزمان از یک خانواده در این موسسه مشغول به تحصیل هستند.
  • میزان ٢۰% تخفیف در شهریه ثابت جهت دانشجویانی که در مقطع پایین در این موسسه فارغ التحصیل شده اند و اکنون در مقطع بالاتر مشغول به تحصیل می باشند.

کاردانی ها رایگان می باشند

آدرس و شماره تماس:

خرمدره-انتهاي خيابان سيد جمال الدين اسدآبادي-جنب كمربندي تلفن:۰٢۴٣۵۵٣۶۵۵۰و ۰٢۴٣۵۵٣۶۵۶۰و۰٢۴٣۵۵٢۶۵۵۰و۰٢۴٣۵۵٢۶۵۶۰دورنگار:۰٢۴٣۵۵٢٧٩٩۰

رشته های دایر در مقطع کارشناسی پیوسته:

١-مهندسی ایمنی صنعتی   ٢-مهندسی صنایع  ٣-مهندسی عمران ۴-مهندسی مکانیک  ۵-مهندسی مدیریت پروژه 6-مهندسی معماری  7-مدیریت مالی  8-مدیریت بازرگانی              9-مدیریت صنعتی   10-حسابداری

رشته های دایر در مقطع کاردانی ناپیوسته:

1-کاردانی فنی مکانیک           2-حسابداری            3-مدیریت صنعتی      4-مدیریت بازرگانی     5-  علوم ورزشی     6-علوم قضائی      7-معماری