انفورماتیک و رايانه

{انفورماتیک و رايانه}

مدیریت خدمات رایانه ای یکی از نکات مهم و مورد توجه هر موسسه و دانشگاهی هم در راستای برنامه­ریزی آموزشی (انتخاب واحد، اطلاع رسانی و غیره) و هم در راستای برگزاری واحدهای مرتبط با سیستم رایانه­ای می­باشد. لذا توجه به زیرساخت های موجود جهت رسیدن به اهداف موسسه لازم و ضروری است.

{tab تعداد سايت ها و فضاي موجود}

درحال حاضر موسسه دارای 4 سایت شامل: 3 سایت نرم افزاری ویک سایت اینترنتی  به همراه 100 سیستم بروز شده و مجهز به شبکه محلی داخلی با سرعت 4GB و قابلیت کنترل از مرکز انفورماتیک می باشد. یکی از سایت مجهز به اینترنت پرسرعت مخصوص دانشجویان کارشناسی ارشد و ممتاز کارشناسی و اساتید و اعضاء هیأت علمی متقاضی در نظر گرفته شده است.