اسلاید دوم و اخبار روز موسسه

دانشجویان گرامی منتقل شده موسسه آموزش عالی روزبه  جلسه توجیهی و انتخاب واحد مورخ  1402/12/10  روز پنجشنبه راس ساعت 10صبح

در محل سالن اجتماعات واحد خرمدره برگزار خواهد شد حضور کلیه دانشجویان الزامی می باشد.

به ا طلاع دانشجویانی که از موسسه آموزش عالی روزبه به واحد خرمدره منتقل شده اند می رساند انتخاب واحد و شروع کلاسها متعاقبا از طریق سایت اعلام خواهد شد .

دانشجویان محترم جهت هماهنگی و داشتن هرگونه سوال با شماره تماس 02435538744 خانم سلیمانی تماس حاصل فرمایند .

به اطلاع کلیه اساتید و دانشجویان گرامی می رساند شروع کلاس های نیمسال اول سال

تحصیلی ١۴۰٣-١۴۰٢ (نیمسال ۴۰٢١) از هفته اول مهر خواهد بود.

کلیه دانشجویانی که در زمان انتخاب واحداصلی به دلایل مختلف موفق به اخذ واحدهای درسی خود برای نیمسال اول ١۴۰٣-١۴۰٢ نشده اند می توانند به عنوان آخرین فرصت  از تاریخ  ١۴۰٢/۰۶/١۶  الی ١۴۰٢/۰۶/٢٢ در فرصت مجدد اقدام به انتخاب واحد نمایند. در ضمن تاکید می گردد اگر دانشجویی در این بازه زمانی به هر دلیلی اقدام به انتخاب واحدننماید، با توجه به شروع زمان حذف و اضافه و محدودیت اخذ درس، امکان اخذ واحدبیش از سقف مجاز نداشته و مسئولیت هر گونه عواقب بر عهده خود دانشجوی محترم می باشد.

((ضمن تبریک به مناسبت قبولی دانشجویان محترم پذیرفته شده درمقطع کارشناسی ارشد در موسسه آموزش عالی کار واحد خرمدره))

تاریخ ثبت نام  روز یکشنبه 1402/06/19 الی روز چهارشنبه  1402/06/22 می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام:

• کپی شناسنامه‌ و کپی كارت ملي  دو سري‌  از تمام‌ صفحات‌ آنها
  • شش قطعه‌ عكس‌ رنگی تمام‌ رخ‌ 4×3 تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌
  • کپی کارت پایان خدمت  (براي‌ برادران‌)
  • اصل‌ و دو سری کپی از مدرک یا گواهی كارشناسي‌ (ليسانس‌)
  • دوسری کپی ازمدرک  یا گواهی کاردانی (برای دانشجویانی که دارای مدرک کارشناسی  ناپیوسته می باشند )

لینک شرایط عمومی و تسهیلات مقطع کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی کار واحد خرمدره

باتوجه به اینکه کارت ورود به جلسه از تاریخ 08/03/1402 در سامانه گلستان قابل دریافت می باشد لذا دانشجویان محترم

می بایست بدهی خود را برای دریافت کارت  ورود به جلسه تسویه نمایند و  مراجعه خود را به روزهای آخر موکول نفرمایند.

زیر مجموعه ها