پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان

اطلاعیه پذیرش بدون آزمون (استعدادهای درخشان) در مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸

دانشگاه کار در سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ از بین دانشجویان ممتاز و واجد شرایط و با استناد به آیین نامه جذب استعدادهای درخشان شماره ۷۷۹۴۸ مورخ ۰۵/۰۵/۱۳۹۳ و اصلاحیه شماره ۲۹۹۵۷۴/۲ مورخ ۱۶/۱۲/۱۳۹۶ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رشته های زیر اقدام به پذیرش دانشجو بدون آزمون ورودی (استعداد درخشان) می‌نماید.

حسابداری

حسابرسی

حسابداری مدیریت

مهندسی مالی ومدیریت ریسک

مدیریت بازرگانی-بازاریابی

مدیریت دولتی-توسعه منابع انسانی

مدیریت صنعتی-تولید

مدیریت صنعتی-مدیریت پروژه

مهندسی صنایع-بهینه سازی سیستم ها

مهندسی صنایع-مدیریت پروژه

حقوق خصوصی

حقوق ثبت اسناد واملاک

مترجمی زبان انگلیسی

مهندسی ایمنی صنعتی

مهندسی مکانیک-ساخت وتولید

مهندسی مکانیک-طراحی کاربردی

مهندسی شیمی نساجی

الف) شرایط متقاضیان:

1. دانشجویان ممتاز دوره کارشناسی که حداکثر در مدت۸ نیم‌سال فارغ‌التحصیل شده و پس از شش نیم‌سال تحصیلی با گذراندن حداقل سه چهارم واحدهای درسی، به لحاظ میانگین جزء پانزده درصد برتر دانشجویان هم‌رشته و هم‌ورودی خود باشند.
  2. دانشجویان باید حداکثر تا تاریخ ۳۱/۰۶/۱۳۹۸ فارغ التحصیل شوند در غیر اینصورت پذیرش آنان لغو خواهد شد.
  3. این فراخوان شامل دانشجویان سال آخر دوره کارشناسی پیوسته می‌باشد و دانش‌آموختگان مقطع کارشناسی ناپیوسته مجاز به شرکت در آننیستند.
  4. پذیرش برای سال تحصیلی بلافاصله بعد از دانش‌آموختگی و صرفاً برای یک­بار امکان پذیر است.
  5. پذیرش در همان رشته تحصیلی و یا رشته های تحصیلی مرتبط با آن به تشخیص گروه آموزشی و تایید شورای آموزشی دانشگاه امکان پذیر است.
  6. تایید نهایی متقاضیان منوط به تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (سازمان سنجش آموزش کشور) و مطابق ضوابط آخرین آیین‌نامه‌های این وزارت‌خانه خواهد بود.

مدارک مورد نیاز:

• تصویر شناسنامه
  • تصویر کارت ملی
  • عکس ۴*۳
  • تکمیل فرم تقاضا نامه ثبت نام اولیه
  • گواهی رتبه ممتاز دانشجو در بین ورودی­های رشته (تعداد ورودی­‌ها در گواهی ذکر شود) که به تایید آموزش دانشکده و دانشگاه رسیده باشد.

متقاضیان باید مدارک فوق را پس از تکمیل حداکثر تا تاریخ ۳۱/۰۴/۱۳۹۸به واحد آموزش دانشگاه  ارسال نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن02832243442 تماس حاصل نمایید.